Annonce

Annonce

Spiseklar burger

Når FCK-tilhængerne møder op for at støtte superligaklubben på hjemmebanen i Parken, får de snart mulighed for at sætte tænderne i de prisvindende burgere fra Gasolin Grill. Foto: Gasoline Grill

Den økologiske burgerkæde Gasolin Grill rykker ind i Parken

I løbet af sensommeren forventer Parken at kunne tilbyde en stadionburger i international topklasse. Det sker via et nyt partnerskab med den økologiske burgerkæde Gasoline Grill, som både skal sælge burgere til Parkens gæster i forbindelse med fodboldkampe og koncerter.

”Ambitionen hos os er, at vores gæster skal have en fantastisk oplevelse herinde, og nu via partnerskabet med Gasoline Grill kan vi byde på det, som vi selv betragter som verdens bedste stadionburger," siger FCK-direktør Jacob Lauesen til klubbens hjemmeside.

Han mener, at aftalen med Gasolin Grill er et vigtigt skridt i retning af at skabe en bedre madkultur på tilskuerpladserne. Initiativet skal bidrage til at gøre det til en større oplevelse at besøge Parken.

"Vi er i gang med at lave en mindre revolution af oplevelsen af at komme i Parken, og madoplevelsen er en af nøglerne. Den skal matche København som by, og partnerskabet med Gasoline Grill passer perfekt i den strategi, vi har på vej, og det er en ny måde at skabe madoplevelsen på,” siger Jacob Laursen.

Gasoline Grill åbnede sin første burgerbar på en nedlagt tankstation på Borgergade i København tilbage i 2016, men det var først, da det amerikanske medie Bloomberg i 2017 kårede burgerbaren som den 27. bedste af sin slags i verden, at Gasoline Grill for alvor blev kendt hos den brede danske befolkning.

I dag sælger kæden burgere fra otte adresser i København. Senest har Gasolin Grill åbnet burgerbarer i Københavns Lufthavn og i Tivoli, og via partnerskabet med Parken får kæden snart adgang til mange nye potentielle kunder i en verden, hvor det kulinariske niveau sjældent er prangende. 

Burgerne fra Gasolin Grill bliver dermed et alternativ til tørstofindholdet i den typiske favoritmenu - også betegnet som en stadionplatte - som rundt om på de danske fodboldstadioner for det meste består af pølser og øl.

Selv om de økologiske burgere næppe lever op til myndighedernes kostanbefalinger, varsler økologiens indtog på landets nationalarena måske nye tider, hvor det kulinariske niveau bliver løftet rundt om på tilskuerpladserne i flere sportsklubber, og Økologisk Landsforening håber, at der bliver skabt flere lignende partnerskaber rundt om i landet.

Tidligere har foreningen arbejdet på at få mere økologisk fastfood ind i breddeidrætten via cafeteriaerne i landets sportshaller og diverse sportsarenaer, men hidtil har det vist sig, at være vanskeligt for de økologiske råvarer at finde fodfæste ude i sportshallerne.

Gasoline Grill åbner restaurant ved Parken

Gasoline Grill ser frem til at komme i gang med partnerskabet med FCK, der betyder, at burgerkæden i løbet af efteråret åbner en restaurant på hjørnet af P.H. Lings Alle og Øster Alle ud mod Fælledparken.

Ifølge Klaus Wittrup, direktør i Gasoline Grill, er unikke locations helt afgørende, når selskabet åbner nye grillbarer, og han er overbeviste om, at Gasolin Grill og FCK/Parken er et godt match.

”Det er stort for os, at vi fremover bliver en del af Parken og de oplevelser, så mange har her hvert eneste år. Vi vil gøre vores ypperste for at være med til at begejstre og yde god service for alle, der kommer i Parken, på en ny måde. Vi glæder os til at komme ud på tribunerne med vores burgere og give folk en endnu bedre oplevelse, når de kommer herind,” siger Klaus Wittrup.

Friland leverer kødet

Det nye partnerskab vækker glæde hos Friland, hvor direktør Claus Hein, der oplyser at Danish Crown-datterselskabet gennem flere år har haft et tæt samarbejde med den københavnske burgerkæde:

”Det er en fantastisk nyhed, og jeg glæder mig på Gasoline Grills vegne over at nå i mål med denne aftale. Gasoline Grill har et stærkt brand og rigtigt lækre produkter, som gæsterne i Parken nu kan nyde. Det ser vi meget frem til i Friland, hvor vi har et stærkt samarbejde med Gasoline Grill," siger direktøren i en meddelelse til selskabets leverandører.

Flere artikler fra samme sektion

Bælgfrugternes utopia ligger i Holstebro

På Cafe Utopia i Holstebro æder bælgfrugterne sig mere og mere ind på menukortet og ind i dagligdagen for de 30 ansatte, hvoraf de fleste er psykisk sårbare. Her balancerer kokken og ildsjælen Mette Nygaard Nielsen med udviklingen af sunde og klimavenlige retter tilberedt helt fra bunden, som også de sårbare medarbejdere kan håndtere. Og bælgfrugterne kan faktisk hjælpe til at give enkle og overskuelige anretninger.

28-03-2024 8 minutter

Miljøstyrelsen finder pesticidrester fra konventionel kartoffeldyrkning i grundvandet

Miljøstyrelsen har i prøver fra sidste år fundet stoffet DMSA i grundvandet. DTU kan ikke udelukke, at midlet skader arveanlægget og har nævnt, at der ikke findes data til en egentlig risikovurdering for sundhed.

20-03-2024 2 minutter Pesticider

Klimabevægelsen og Dansk Vegetarisk Forening anker greenwashing-dom mod Danish Crown til Højesteret

Dansk Vegetarisk Forening og Klimabevægelsen mener, at afgørelsen i Vestre Landsret om Danish Crowns markedsføring af "klimakontrollerede" grise efterlader for mange spørgsmål om, hvor grænsen går, når virksomheder markedsfører sig som grønne.

20-03-2024 4 minutter Forbrug,   Klima,   Grise